elektricien Schaarbeek

Elektricien Schaarbeek

Hebt u een woning laten bouwen en bent u op zoek naar een ervaren elektricien die u kan helpen bij het aanleggen van de elektriciteit? Zoekt u naar een specialist op het gebied van de algemene of industriële elektriciteitswerken? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vernieuwen van de meterkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende elektriciens uit Schaarbeek, die u allen graag van dienst zijn bij diverse klussen op het gebied van elektriciteit. Wilt u weten wat de prijzen zijn voor onze diensten? Vraag dan vrijblijvend offertes bij ons aan. Wij helpen u graag.

Algemene elektriciteitswerken

De term algemene elektriciteitswerken staat voor al het werk dat een elektricien bij u in en om huis kan uitvoeren. U kunt bij de algemene werken bijvoorbeeld denken aan het aansluiten van een differentieelschakelaar, het vernieuwen van de tuinverlichting of het renoveren van de meterkast. Ook het plaatsen van domotica valt onder de algemene klussen waarvoor u een elektricien uit ons netwerk in Schaarbeek kunt inschakelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanpassen van de elektriciteit in huis? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Elektriciteit vernieuwen

Bij de meeste oudere woningen is de elektriciteit bij de bouw van het pand geïnstalleerd, en daarna nooit meer vervangen. Hoewel dit geen probleem hoeft te zijn is het na verloop van tijd wel zaak om de elektrische bedrading te controleren. Onder andere door veelvuldig gebruik of vocht kan de bedrading beschadigd zijn. Wilt u de kans op brand of kortsluiting verkleinen? Laat dan een elektricien uit Schaarbeek de huidige bedrading en elektriciteit controleren, en kies er desgewenst voor om de elektriciteit te vernieuwen. Onze algemene elektriciens geven u hierbij graag de nodige ondersteuning. Vraag via het webformulier naar de prijzen en voorwaarden.

Gratis offertes vergelijken


elektriciteit aansluiten Schaarbeek

Differentieelschakelaar aansluiten

Een meterkast bestaat uit verschillende componenten die er tezamen voor zorgen dat uw woning of bedrijfspand van de nodige stroom wordt voorzien. Zo vinden we in de meterkast menig groepenkast, verschillende zekeringen en een differentieelschakelaar (ook wel verliesstroomschakelaar genoemd). Deze schakelaar beschermt u tegen stroomverlies door bij hoge verliezen de stroom uit te schakelen. Een differentieelschakelaar kan momenteel ook als aardbeveiliger dienen, en wordt dan een aardlekschakelaar genoemd. Wij adviseren om een elektricien de differentieelschakelaar aan te laten sluiten voor een gegarandeerd veilig resultaat. Onze elektriciens zullen de differentieelschakelaar snel en vakkundig aansluiten, waardoor u snel weer van een veilige woning in Schaarbeek geniet.

domotica Schaarbeek

Elektriciteitskeuring

Een elektriciteitskeuring is een algemene jaarlijkse keuring die moet worden uitgevoerd op elektrische installaties in bedrijven. De eisen voor een dergelijke elektriciteitskeuring zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo wordt de noodzaak tot een elektriciteitskeuring beïnvloed door wie eigenaar is van het bedrijfspand in Schaarbeek, wanneer de elektrische installaties zijn aangelegd en hoeveel verplaatsbare elektrische apparaten er zijn. De exacte eisen voor de elektrische keuring zijn vastgelegd in de NEN-normen 1010 en 3140. U mag de elektriciteitskeuring zelf uitvoeren, maar ook laten afhandelen door een extern inspectiebedrijf uit Schaarbeek. Een dergelijke bedrijf voert dan geen reparaties uit, om belangenverstrengeling te voorkomen. Heeft u ons nodig voor de keuring of voor reparatie? Vraag vrijblijvend offertes aan.

meterkast Schaarbeek

Tuinverlichting aanleggen

Het aanleggen van tuinverlichting is één van de algemene elektriciteitswerken waar onze klanten uit Schaarbeek meestal geen hulp bij nodig hebben. Het aanleggen van de tuinverlichting vereist desondanks wel enige handigheid. Zo is het noodzakelijk om de stroomdraden door te trekken naar buiten. Graaf eerst een geul waar de verlichting moet komen, en leg lussen van ongeveer een meter op de plek van de paaltjes. Zo weet u zeker dat u voldoende draad overheeft voor het aansluiten van de verlichting. Verwerk de elektrische bedrading vervolgens onder de grond voor een prettige aanblik. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

elektriciteitswerken Schaarbeek

Schakelaars aansluiten

Onze elektriciens kunnen niet alleen een differentieelschakelaar voor u aansluiten, ook bij andere kleine klussen op het gebied van elektriciteit zijn zij u graag van dienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de installatie van lichtschakelaars, of een dimmer. Het aansluiten van een schakelaar is geen moeilijke klus, maar moet wel met aandacht worden uitgevoerd. Wij raden aan om u op voorhand goed te laten informeren door specialist uit Schaarbeek, opdat u risicovolle situaties voorkomt. Schakel sowieso altijd de stroom uit voordat u met het werk begint. Loopt u tijdens het aansluiten van de schakelaar tegen problemen aan? Een elektricien uit Schaarbeek helpt u graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan. Wij hebben al vele klanten in contact gebracht met een lokale elektrieker.

algemene elektriciteitswerken Schaarbeek

Industriële elektriciteitswerken

Naast algemene zijn er ook industriële elektriciteitswerken. Industriële elektriciteitswerken zijn grote klussen op het gebied van elektriciteit, waar bedrijven van profiteren. De grootste klus op het industriële gebied is het zorgen voor de verdeling van de middenspanning (door velen hoogspanning genoemd) met behulp van een laagspanningsbord. Onze elektriciens uit Schaarbeek hebben een ruime ervaring met ontwikkelen van dergelijke borden, en zijn u dan ook snel en vakkundig van dienst bij deze industriële elektriciteitswerken. Andere werken op het industriële vlak zijn de installatie van inbraakbeveiliging, het zorgen voor een elektronische toegangscontrole of de installatie van uitgebreide datanetwerken. Wij helpen u met alle plezier verder.

Reviews van klanten

Via deze site heb ik een elektricien gevonden voor de elektriciteitskeuring. Goed en snel geregeld, bedankt!
Alessia de Smet, Antwerpen
I.v.m een hobby had ik extra zekeringen nodig in de meterkast. Tevens een offerte gekregen voor nieuwe tuinverlichting. Snel gefixt. Aanrader!
Mark Peeters, Anderlecht
De schakelaar in de badkamer was stukgegaan en wou er bovendien een wandcontactdoos geplaatst hebben. Via deze site goede elektrieker gevonden.
Marie Jakobs, Kontich
groepenkast vernieuwen Schaarbeek

Domotica

Domotica is de term die gebruikt wordt voor huisautomatisering. Bij domotica worden elektrische apparaten gebruikt om processen in en om de woning te automatiseren. U kunt hierbij denken aan het werken met sensoren waardoor er geen afstandsbediening of computer meer nodig is voor de bediening van onder andere verlichting en verwarming. Dankzij een uitgebreid domotica systeem is het mogelijk om het wooncomfort aanzienlijk te verhogen. De installatie van domotica systemen is een klus die binnen de algemene elektriciteitswerken valt, en waarvoor u dus de hulp van een elektricien uit ons netwerk in Schaarbeek kunt inroepen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Meterkast vervangen

De begrippen meterkast en groepenkast worden door onze klanten nog regelmatig door elkaar gebruikt. Een meterkast is echter heel wat anders dan de groepenkast: in de meterkast komt de stroom binnen en wordt deze verder verspreid. De groepenkast geldt als beveiliging van verschillende apparaten op één groep. Is uw meterkast hoognodig aan vervanging toe, of bent u bezig met een algemene renovatie van de elektriciteit? Laat dan één van onze elektriciens de meterkast controleren op de werking, en kies ervoor om deze eventueel te vernieuwen. Ook het vernieuwen van een enkele groepenkast is mogelijk.

Tips voor het vergelijken van bedrijven

Bent u op zoek naar een erkend elektricien uit Schaarbeek en hebt u bij ons enkele offertes aangevraagd? Dan is het vervolgens zaak om deze prijsopgaven met elkaar te vergelijken. Het vergelijken van bedrijven begint natuurlijk bij een vergelijking van de eindprijs. Daarnaast zijn er echter een aantal andere zaken waar u op dient te letten. Zo adviseren wij om te kijken naar mogelijke bijkomende kosten voor het recyclen van materiaal of kosten voor het leveren van producten. Daarnaast raden wij aan om de klanttevredenheid bij elektriciens die u interesseren te controleren op internet. Wij garanderen echter een hoogwaardig vakmanschap en grote tevredenheid.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u graag een nieuwe groepenkast aansluiten, maar hebt u hierbij de hulp van een ervaren elektricien nodig? Bent u van plan om het volledige elektriciteitsnetwerk te laten vervangen en wilt u weten wat de prijzen worden? Of hebt u vragen over de mogelijkheid voor het renoveren van de tuinverlichting? Dan bent u bij ons op de goede plek. Vraag vandaag nog eenvoudig en vrijblijvend enkele offertes aan bij elektriciens uit Schaarbeek, en kies zelf voor de elektricien die het beste bij u past op het gebied van prijs of voorwaarden. Wij verzekeren u ervan dat elke elektricien u snel en vakkundig zal helpen bij de werkzaamheden, en hiervoor een aantrekkelijk tarief rekent.